hejsan!

måste byta namn på bloggen.
bleckosen passar tyvärr inte längre. bergkvara är det som gäller nu.
vi kom ner i måndags. jag, barnen och lilla Tuva-Lisa...även kallad Tussa.
det var en halv rolig resa. först var den faktiskt kul, men när vi bara hade 4 timmar kvar, då lackade jag ur helt ovh hållet. sascha (stackars älsklingen) fick en massa utskällningar i ca 2 timmar för att det var tydligen hans fel att jah vart tvungen att köra i 12 timmar!
men när jag kommit fram, då bad jag om ursäkt, och när han kommer ner ska han få en tid i spa anläggningen på hotellet, men till mitt försvar, jag var faktiskt väldigt trött...

i tisdags var vi på ikea, åh vad jag älskar ikea, och sen var vi mest och tog det lungt.
onsdags då var vi nog och handlade, tror jag...och torsdag då slappade vi hela dagen och sen vid kl 17 åkte vi till hotellet där svärmor jobbat och åt buffé. mums!
sen idag så var vi först på Lidl och handlade igen. och där var det en äldre dam som gav mig beröm för mina fina barn som var så duktiga på att hjälpa till. Då växer man som mamma och mamma hjärtat blir alldeles varmt.

sen har jag grim och bellatrix varit och badat bubbelpool och sen i vanlig pool, medan oma och alfons och Loke var och cyklade och matade fåglarna.

vi har det helt okej här och jag hoppas att vi fortsätter att trivas även när barnen börjat skolan.

nu ska jag se om mannen min är vaken. han är kvar i bleckåsen med svärfar och packar ihop det sista och säljer kaniner...


RSS 2.0